Читател на Фокус се свърза с нас, за да изкаже възмущението

...
Читател на Фокус се свърза с нас, за да изкаже възмущението
Коментари Харесай

Шофьор: Много модерни станаха в КАТ - четири години спаха, ама в събота започнаха да пращат мейли за стари глоби

Читател на " Фокус " се свърза с нас, с цел да изкаже възмущението си от страната.

Той ни алармира, че е бил обезпокоен от вътрешното министерство, което му желае пари и то в почивен ден. Още повече късно следобяд, както той ни описа с отвращение.

Ето какво ни показа той:

През седмицата цялата държавна администрация по през целия ден си клати краката, само че в събота доста се създадоха. Когато ти трябват, те разкарват като танцуваща мечка от гише на гише и всеки те гледа ядосано. Ама виж, пристигна ли уикендът, равни нямат. Досега такова нещо не ми се беше случвало. Пишман да станеш от тая смяна. Асен Василев, не спи, а ламти. Дефицит има да покрива индивидът. Пробва да го покрие с финансовите разноски, но го хванаха.

Какво ми се случи. Седя си аз най-спокойно в събота следобяд, виждам си телевизия. Викам си и аз съм човек, ще взема глътка въздух. И както си почивам, телефонът стартира да звъни като оглупял.

Какво да виждам - смс, че й имейл от КАТ за санкция. Направо не можах да допускам - в събота в 18:02 часа да ми пратят уведомление за нарушаване от края на юли 2020 година... От къде ми имат телефона и имейла, не знам. Аз не съм им ги давал. Дали това е нарушаване на Закона за персоналните данни и брои ли се за връчен публично този фиш? Ще се съветвам с юрист, само че това е отвън пътя. Четири години не ме откриха, само че в събота съумяха. И още един въпрос имам, последно - към този момент не употребявам телефонния номер, а имейлът не е мои или не се употребява - какво вършим?
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР